U sklopu projektnih aktivnosti 6. lipnja će se u Domu mladih Koprivnica (prostor P.I.P.A.) u 19:00 sati održati prva aktivnost programa “Društvo”, edukacijsko predavanje i radionica “Odgovornosti građana u demokratskom društvu” koju će održati Nikol Bali, profesorica filozofije i hrvatskog jezika i književnosti. Radionica je namijenjena učenicima srednjih škola i svim znatiželjnim građanima.
“Ekološko kreativna radionica” uporabnih i ukrasnih predmeta od prirodnih i recikiranih materijala koju će 25. lipnja sa početkom u 17 sati u prostoru P.I.P.E. održati Klub za starije osobe Mariška za korisnike starije životne dobi u sklopu programa “Očuvanje prirode i globalni problemi”.
“Izrada eko platnenih vrecica” 26. lipnja – radionica oslikavanja i izrade platnenih vrećica na principu reUse koncepta i smanjenja potrošnje plastičnih vrećica u svakodnevnom životu provesti će se u sklopu programa “Kreativan ručni rad” u or
Sa početkom u 19:00 sati u prostoru Doma mladih Koprivnica (prostorija P.I.P.A) nastavljamo sa provedbom programa „Društvo” odnosno još jednim zanimljivim edukacijskim predavanjem „I mi smo tu…” na kojem će se govoriti o ljudskim pravima i pravima marginaliziranih društvenih skupina (osoba s invaliditetom, osoba pripadnika nacionalnih manjina, osoba s intelektualnim teškoćama…).Predavanje će održati Nikol Bali!
Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže predavanju! 😊
U sklopu provedbe projekta u ponedjeljak, 29. lipnja  održano će se predavanje pod nazivom “I mi smo tu….” u sklopu provedbe programa “Društvo”.
Cilj predavanja je u prvome redu potaknuti građane na ukidanje distinkcije između zamjenica “mi” i “oni” te stvaranje društvene klime koja njeguje toleranciju, integraciju i prihvaćanje. Stručna izvoditeljica aktivnosti bila je Nikol Bali, profesorica filozofije i hrvatskog jezika i književnosti te dugogodišnja aktivistica i volonterka u organizacijama civilnog društva.